Dr. -Van de Perrestraat 7, 2440 Geel  |  Provinciebaan 64 A, 2470 Retie

Over Kama

KAMA werd opgericht in 2004 en is uitgegroeid tot een kantoor met een twintigtal medewerkers verspreid over drie vestigingen.

 

Grensoverschrijdend (NL/BE) verzorgen wij de accountancy, tax en sociale zaken (NL/BE) voor zowel eenmanszaken, vrije beroepers als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

 

We delen allen een passie voor ons vak en wenden deze graag aan voor het ondesteunen van vrije beroepers, eenmanszaken en KMO's. Het belang van een gedegen financiële en fiscale administratie wordt vaak onderschat, maar is onmisbaar voor de continuïteit en groei van een bedrijf.  Ons gemotiveerd team begeleidt daarom bedrijfsleiders in hun ondernemerschap met heldere fiscale en financiële analyses, professionele kennis en betrokkenheid.

 

We staan bekend om onze laagdrempelige, persoonlijke en praktische aanpak, gekoppeld aan gezond verstand en een nuchtere kijk op uw ondernemerschap. We hebben oog voor detail, zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Op die manier kan u zonder zorgen optimaal uw bedrijf leiden en doen waar u goed in bent. 

Bij KAMA zijn we fier op onze onderneming en vinden we het belangrijk om te blijven innoveren. Zo zijn we er zeker van dat we uitblinken in ons vak, een voordeel dat we graag met u delen. 

› Meer weten? Neem contact met ons op!

Bij ons werken? Bekijk onze vacatures